Göteborgsmamman

Recept: hemmagjorda tacochips!

Hej på er! 
 
Vet ni vad som är sjukt enkelt att göra av de gamla, dassiga tacobröden som ligger i frysen? Nachos såklart! 
Vi hade 2 paket liggandes i frysen som inte kändes särskilt inbjudande (de ska ju vara sådär ruggigt färska tycker jag!) så vi bestämde oss för att klippa isär dem, slänga upp dem på en plåt och strö över lite krydda. Och mums så gott det blev! 
 
Du behöver: Valfri mängd tacobröd (vi använde 1 paket fullkorn och 1/2 paket vita), 2 msk olivolja och valfri krydda. Vi valde en enchiladaskrydda som vi hade här hemma och lite salt.
Såhär gör du: Sätt ugnen på 225 grader. Klipp ner bröden i en bunke och blanda ner olivoljan och kryddorna. Rör om och lägg upp på en plåt. Skjut in i ugnen ca 5 minuter och håll koll – det går snabbt! Klart 🙂 
 
Kram.
// Hemmagjorda tacochips! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Vilken bra idé. Det är ju så ofta som det blir bröd kvar. Bröd som stoppas in i frysen i evigheter och sen slängs efter ett tag i frysen.