Göteborgsmamman

Louis Vuitton i Göteborg.

God morgon alla mammor, pappor och ni andra som hittat hit! 🙂

Hoppas ni mår strålande. Trots att vintern är tillbaka här i Göteborg med snö och en grå himmel så kan jag inte låta bli att vara på gott humör. Tar man livet med ett leende så får man ett leende tillbaka och jag känner att det är så mycket roligare att fokusera på det positiva än det negativa – för man får ju faktiskt välja!

Tjejerna lämnades lite tidigare på förskolan idag och hämtas lite tidigare för att Emilia ska till BVC. Det är dags för 10-månaderskontroll och hon ska vägas, mätas och det ska pratas om hennes allmänna mående som man gör vi de här enklare kontrollerna. Tänk att hon blir 1 år om två månader?!

Igår gick jag och Katarina ner till Louis Vuittons utställning som ligger i Chillis gamla lokaler utanför Nordstan. Den var helt fantastisk! Det fanns allt från bags till resväskor till de där enorma lådorna till boxningssäckar och boxningshandskar. Dessutom hade de gjort allting himla häftigt genom att använda väskorna i olika miljöer. Helt klart värt sina 160:- för att gå in och kika på 🙂 Här kan ni läsa mer.

När vi var klara på utställningen gick vi en sväng på stan innan det var dags för mig att hämta barnen. Väl hemma gjorde vi lite påskbak den soliga dagen till ära och helt plötsligt var Fredrick hemma och det var dags att gå och lägga sig. Jag tycker verkligen dagarna går så snabbt, men när man tittar tillbaka på vad man faktiskt hunnit med under en dag så är den ju sällan alldeles blank 🙂 Man måste bara ta in vad som faktiskt händer och vad man gör tror jag.

Idag ska jag fila på lite sponsrade inlägg, maila och sen förbereda mig för en sak som jag kommer ut med nästa vecka. Jag är så taggad och hoppas ni kommer tycka att det ska bli kul att följa min kommande månad …

Ha nu en underbar dag!

Kram.

louis vuittonlouis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton louis vuitton påskbak påskbak

Nu har vi introducerat Louis Vuitton för Emilia och startat vårt påskbak. Visst är de söta de små kaninerna? <3
louis vuitton louis vuitton  louis vuitton  louis vuitton 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.