Ny vecka och en vlogg om en dag i mina skor. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ny vecka och en vlogg om en dag i mina skor.

Ny vecka!

God morgon på er. Visst är det härligt med måndag? Jag hoppas att ni mår bra!
Här hemma vaknade jag av att tvn gick igång i vårt sovrum. Det var Julia som sagt hej då till pappa och som tyckte att barnkanalen var en bra idé, haha. Utan att säga något så spanade jag på vad hon skulle göra därnäst, men hon hoppade bara upp i sängen och tittade. Inga bus, inga påhitt. Det var mysigt.

Den här helgen försvann då i ett svep.
Fredag: Myskväll hemma.
Lördag: Vi kom igång rätt sent här hemma och när klockan var 13 så hade vi visserligen tränat, men inte gjort så mycket mer än det. Vi bestämde oss för att ta en sväng förbi Lager 157 där vi hittade lite fina kläder till tjejerna för absolut inga pengar alls. Tips till er som behöver barnkläder – de har faktiskt fått in mycket fint :) Vi gick även förbi Rusta för att köpa lite nödvändigheter – det känns alltid skönt att ha fyllt på det förrådet också.
När vi shoppat klart så åkte vi hem för att släppa av Fredrick. Då åkte tjejerna och jag hem till mamma och spenderade natten i mitt barndomshem. Vi åt plock, en massa godis och bara mös.
Söndag: Vi åkte hem och mötte Fredrick och hans föräldrar hemma vid lunch. Det blev en promenad på stan och sedan burritos till middag.

Ja, en väldigt lugn helg som ni ser :) Det behövs också. Vi hade ju egentligen tänkt att slå på stort med utflykter, men den här helgen kände vi att det var såhär vi ville ha det. Jag hade gärna gått på Liseberg, men de stängde visst Halloween igår. Dock vankas ju en jul också och den 17 november öppnar Jul på Liseberg igen.

Idag ska vi ta det lugnt. Tjejerna är hemma så vi ska ta en promenad till lekplatsen, hämta ut paket och bara vara. Vad ska ni hitta på?

Imorgon ska jag iväg på en rolig grej och funderar på att vlogga. Vad tror ni om det? Vill ni se en dag i mina skor? :)

Kram.

julglasögon julglasögon tapas Ny vecka kristallkrona frukost frallor Ny vecka busigt barn Ny veckalager 157lager 157lager 157 rusta rusta ram burrito bebis barn barn ljus

En mysig helg i lugnets tecken. Nu är det dags för ny vecka!

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons