Familjemys. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Familjemys.

God morgon!

Äntligen fredag – visst är det en härlig känsla? Har du något roligt planerat den här helgen? Vi funderar på att hitta på något skoj och kanske besöka Liseberg, gå till simhallen – ja, men något sådär riktigt barnvänligt :) Egentligen tänkte Fredrick och jag dejta imorgon kväll, men det är svårt med barnvakt och vi känner lite att vi behöver umgås med Elise och Julia eftersom vi varit borta ett par helger nu. Så därför ska det hittas på något lite extra roligt de här kommande två dagarna med fokus på familjemys.

Igår hade vi en väldigt härlig dag. Den började något stressigt med BVC kl 9, vaccination av Emilia, paketuthämtning och sedan skulle vi göra oss iordning för att möta upp Mathem hemma och få med oss den upp till pappa för lite inspelning. Vi ska göra en kortfilm med Mathem och då slog vi två flugor i en smäll med inspelning och mys med den delen av familjen. Igår kväll satt jag och redigerade 226 bilder från eftermiddagen och jag blir alldeles varm i hjärtat. Titta på de här bilderna bara! :)
Tjejernas matchande onepieces kommer från Kivat.

Innan Fredrick åkte till jobbet imorse så sa jag att vi nog ska hålla oss inne idag. Elise är lite hostig och jag känner att jag kan ha något på gång i halsen – då är det lika bra att ta det lugnt tycker jag. Dessutom ska jag försöka lägga in en middagslur där vid lunch så att alla får sovit en stund. Jag har sovit rätt okej, men efter ett par uppvak och en Julia som ville komma in mitt i natten och som dessutom snodde mitt täcke, så känner jag att det hade varit skönt att sova ikapp lite :)

Så inga planer idag, men det gör ju ingenting! De dagarna är värda guld de också.

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram.

familjemys familjemys familjemys familjemys lucas lexton familjemys familjemys familjemys familjemys familjemys familjemys familjemys familjemys familjemys familjemys familjemys familjemys familjemys kivat kivat familjemys familjemys kivat familjemys familjemys

Igår hade vi verkligen en supermysig gårdag och vädret var ju alldeles underbart – ett gott höstväder och perfekt för lite familjemys! :)

Tjejernas matchande onepieces kommer från Kivat.

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons