Tur att man blir smart på dagen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tur att man blir smart på dagen.

God morgon!

Hoppas ni mår bra. Det är väl tur att man blir vettigare på morgonen än man är när man vaknar mitt i natten av att barn ska upp i sängen eller ha mat och det gråts högt och lågt innan de fått sin vilja igenom.
Inatt ville jag att:

  1. Fredrick skulle säga upp sig från jobbet. Jag ville hellre bo i ett skjul någonstans så länge jag fick sova.
  2. Att barnen skulle tillbringa nätterna någon annanstans och komma till mig på dagarna. Allt för lite sömn.

Nu har jag snart haft 3,5 år utan en hel natts sömn och jag känner bara att det hade varit lite gött att få sova en hel natt. Men det här är ett sant exempel på att man inte kan ha allt, haha :)

Idag ska vi till BVC med Emilia för vaccination. Efter det väntar vi på matleveransen som ska komma kring lunch och sedan sticker vi direkt upp till min pappa för att umgås lite. Det blir mysigt. Tjejerna fick hem ett paket med massa fina vinterkläder igår så de ska fotas så att ni får se. Tror ni verkligen komma gilla dem! :) Både Elise och Julia stannar hemma idag för att kunna hänga på alla roliga planer. Det är verkligen en lyx att kunna göra så när man är hemma :)

Dags att sätta igång! Ha en rolig torsdag!

Kram. löpning smart kivat kivat kivat

Hur gulliga!? Ni ska få se dem i action sen :) 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons