Strandbaden, snart kommer vi! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Strandbaden, snart kommer vi!

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott och mår fantastiskt denna fredagsmorgon. Idag åker vi till Falkenberg Strandbad och njuter tills imorgon. Strandbaden är en av de absolut bästa platserna jag vet och det ska bli härligt att åka tillbaka. Fredricks föräldrar kommer vid lunch och passar Elise och Julia medan Emilia följer med oss. Men packa – det har jag inte ens börjat göra än, haha!

Igår gick dagen i ett svep. För er som följer mig på Instagram så vet ni att jag både vaknade och somnade med huvudvärk – idag är den som bortblåst och det är minst sagt skönt. Jag testade allt: kaffe (100 koppar), tabletter och löpning – inget hjälpte. Nåja, idag slipper jag den verkar det som :)
Mamma kom även förbi en stund igår och mös när vi kom hem från förskolan. Det känns som om det var en evighet sedan vi sågs så det var mysigt att krama om henne lite <3
Idag har vi ingenting på agendan mer än att packa lite och ge oss iväg.
Jag har sagt så många gånger att jag försöker jobba färdigt på torsdagar och det fick jag verkligen gjort igår. En fika med vackra Katarina, 2 telefonmöten och sen lite fotografering på det. Idag är det fokus ledighet som gäller!

Vad ska ni göra i helgen? Hur många här kollar på Idol?

Ha en kickass-fredag!

Kram.

strandbaden strandbaden strandbaden strandbaden strandbaden strandbaden

Idag åker vi tillbaka till Strandbaden! Vad ska ni hitta på? <3

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons