Kimono från Dimoda, inspelning och nytt skrivbord. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kimono från Dimoda, inspelning och nytt skrivbord.

God morgon! Spana in den här kimonon från Dimoda.

Hoppas ni mår bra. När Julia vaknade imorse så ville hon bara komma upp till stora sängen och mysa, så här hemma har morgonen börjat lugnt – även om det fortfarande är tidigt. Bra mår vi iallafall och skönt är väl det. Vi är ju ändå snart i slutet av oktober och då finns det ju både en och annan förkylning att snappa upp där ute tänker jag. Har ni klarat er? Dimoda.

Igår vaknade dock samma unga dam vid 06 och sedan var det verkligen fullt ös tills vi gick och la oss på kvällen. Medan Fredrick cyklade under förmiddagen passade jag och tjejerna på att mysa hemma, pyssla lite och jag fick för mig att flytta om lite småsaker i köket innan jag fortsatte att röja i resten av lägenheten. Det känns verkligen som om jag kommit så efter här hemma i städväg, men å andra sidan vet jag att det inte tar mer än ett par timmars röj innan vi är på banan igen :) Det är ju skönt!

Åh, igår fick jag ju äntligen hem det – mitt alldeles egna, efterlängtade skrivbord! Det är så fint! Vi tog en sväng till IKEA under dagen och Fredrick var så gullig och monterade ihop det sent igår kväll. Nu är det min uppgift att dekorera det. Har ni lite inspiration så får ni jättegärna dela med er! :) Annars ska ni få se lite smygbilder senare – det lovar jag.

Idag tar vi den här söndagen lite som den kommer. Vad ska ni hitta på? :)

Kram.

forest forest forest breakfast breakfast IKEA IKEA dimoda dimoda dimoda dimoda kimono

 – Lilla Julia tyckte det var så himla kul att springa runt i skogen medan jag och Fredrick spelade in inför en kommande samarbetsfilm.
– Äggfrukosten är tillbaka – så himla gott!
– Gårdagens besök på IKEA slutade med telefoner och Youtube … 
– Ny kimono från Dimoda – jag älskar den! Dimoda har ju som bekant mycket inredning, men deras Mirellekläder är fantastiska!

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Maria at Inredningsvis

    Vilka supermysiga höstbilder och så himla söt unge hi hi :) jag älskar hösten när alla löven sprakar i olika färger, däremot gillar jag inte hösten i November när allt är grått, kallat och blött haha :)

    Inredningsfynd idag på bloggen:)

    Ha en kanonvecka!

    LOVE Maria på Inredningsvis

Annons