Prinsesstårta måste vara godast ändå. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Prinsesstårta måste vara godast ändå.

God morgon! Prinsesstårta, någon?

Idag hörrni – idag är jag så förbaskat pigg att jag nästan önskar att jag anmält mig till ett maraton. Men tyvärr hinner jag inte med någon mara idag – jag har annat på agendan. Så som att tvätta, städa, jobba, hämta/lämna barn på föris – men det krävs ju energi till det också! :) Maran tar vi en annan dag helt enkelt! Prinsesstårta.

Det är onsdag och vi står redan mitt i veckan. Igår hade jag ett väldigt härligt möte med en framtida samarbetspartner och med hjärtat i halsgropen sprang jag in på förskolan lite senare än vanligt.
-“Jaha, är klockan så mycket? Det tänkte vi inte ens på!” svarade Elises fröken när jag kom in och ler brett. Mina sms att jag skulle komma sent hade alltså inte behövts egentligen och jag hade sluppit bli alldeles svettig i min kavaj. Jag hämtar verkligen alltid barnen i tid och det påminde pedagogerna mig om igår – men de två gånger jag fått höra av mig om att jag blir sen skäms jag verkligen ögonen ur mig. Jag känner mig så himla ansvarslös även om det alltid varit ‘nödvändiga’ förseningar och inte för att jag varit lat. Men skuldkänslor – det får jag likt förbaskat.

Igår var det även Fredricks födelsedag så när tjejerna var hämtade bar det av ner till kameraaffären för att hämta ut min lagade kamera (miljoner tack till Fredricks arbetskamrat som lånat ut sin under tiden! Miljoner tack!) och förbi Saluhallen för att köpa med oss en prinsesstårta hem. Vi mötte upp svärföräldrarna och sedan kom Fredrick hem för att äta tårta tillsammans med oss.
Med en tårtbit i magen tog jag sedan på mig löparskorna och tog en snabb runda. Efter halva rundan mötte jag en gammal vän som dessutom är gravid i detta nu. Vi försökte sammanfatta 5 år på 10 minuter – känner ni igen det? Och varje gång tänker man “varför ses vi inte oftare?!“. Det var iallafall väldigt kul att se henne igen!

Idag ska jag luncha med mamma, men annars är det inte mer planer än att jobba. Vad ska ni hitta på? :)

Kram.

prinsesstårta prinsesstårta  prinsesstårta prinsesstårta prinsesstårta
prinsesstårta prinsesstårta selfie selfie selfie selfie selfie selfie selfie selfieFråga mig inte vad som hände med outfit-bildernas kvalité ovan. Jag såg inte det förrän de var inne i datorn och då var det för sent :( 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons