Inskolningsdag 1. Check! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Inskolningsdag 1. Check!

God morgon på er godingar! Inskolningsdag 1 – check!

Hoppas ni sovit gott. Gissa om Julias första inskolningsdag gick bra? Jag är over the moon och känner att – om vinden inte vänder – så kommer den här inskolningen att gå hur smidigt som helst! Julia hittade vänner direkt och lekte runt med både bilar och det uppbyggda köket. När det var dags att gå efter en timme så vinkade hon glatt adjö och smet in till kapprummet för att hämta sina skor.

Det blir en kort dag idag också och imorgon stannar vi till lunch. Samma tid som hon börjar imorgon ska Emilia vara hos BVC, så svärmor och svärfar tar henne med henne dit. Jag kan inte nog säga hur tacksam jag är att vi har våra föräldrar så nära och för den hjälp vi får. Igår var mamma här hemma innan 9 på morgonen för att passa Elise och Emilia en enda timme – utan att ens blinka. Det är guld värt!

När vi kom hem igår var Julia alldeles slut och vi gick med en gång ut en stund för att få lite luft och för att hon skulle få sova. Det började ösregna, men inte mig och Elise emot – vi hade ju både stövlar och regnjacka på oss. Eller, Elise hade stövlar och jag regnjacka, men det gick himla bra ändå :)
Vi promenerade runt och väl hemma igen vispade vi ihop ett gott litet mellanmål i form av yoghurt, lite grädde och ananas – tjejernas favvo! Det är så himla gott :)

Och! Jag har ju faktiskt lovat er en tävling idag, inte sant? Det är 1500:- som står på spel i form av presentkort till ett märke som jag själv gillar himla mycket .. Tävlingen kommer upp vid lunch – missa inte den!

Nu ska jag sörpla i mig kaffet och sedan bär det av – andra dagen på förskolan, här kommer vi!

Ha en fin dag.

Kram.

inskolningsdag inskolningsdag inskolningsdag regnstövlar inskolningsdag inskolningsdaginskolningsdag ananas ananas ananas ananas ananas ananas ananas ananas ananas ananas

Vagnen hittar ni till ett rabatterat pris här och regnstövlarna (som är himla rymliga och väldigt lätta!) hittar ni i en nyare tappning här. Även de till ett rabatterat pris. 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons