Hög mysfaktor en onsdagskväll. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hög mysfaktor en onsdagskväll.

Hej finaste ni. Hur hög mysfaktor har ni hemma nu?

Hoppas ni mår fantastiskt denna onsdagseftermiddag. Jag är sådär härligt utmattad i både kropp och knopp och ligger här i soffan med Elise och Julia bredvid. Emilia och Fredrick myser i vardagsrummet framför Eurosport och cykling på tv.
Regnet har verkligen öst ner precis hela dagen, men jag kan inte låta bli att njuta. Det är så mysigt och jag blir alltid sådär film- och godissugen när den här typ av väder ligger över staden. Riktig mysfaktor!

Imorse tog jag en löprunda med löpvagnen efter att vi lämnat Elise. Jag var alldeles dyngsur när jag kom hem igen och det var minst sagt skönt med en varm dusch och en kopp kaffe efteråt. Fredricks föräldrar kom hit vid lunch och vi trotsade återigen regnet och gick ut på en promenad på stan. Vi hämtade paket, köpte skor till svärfar, kaffekapslar och sen hämtade vi stora tjejen på dagis.
Sedan dess har vi bara tagit det lugnt. Idag känner jag ett lugn i hela kroppen. Livet är alldeles, alldeles underbart.
På tal om att känna lugn och vara lycklig så läste jag häromdagen på ett Instagramkonto om en tjej som fått en kommentar om att hon inte kunde vara sådär lycklig hela tiden. Det var det absolut dummaste jag läst – lycka är ju en människas kvitto på framgång!

Hoppas du får en mysig kväll och tänder ett par extra ljus för att höja mysfaktorn hemma i stugan.

Kram på er. Ni är bäst.

mysfaktor paraply regn mysfaktor mysfaktor mysfaktor åkpåse åkpåse hakklapp leksak hakklapp baby barn

Elise i sina nya kläder som farmor kom med idag :) Så stolt!
Här hittar ni åkpåsen från Vinter&Bloom samt skallran och hakklappen i silikon från Skip Hop. De paraplyn som tjejerna springer runt med i parken är även dem från Skip Hop och går att hitta i mängder av varianter här

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons