God morgon Skövde! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

God morgon Skövde!

Då vaknar vi upp denna söndag i Skövde.

God morgon på er! Vilken fin stad vi hamnat i! Allting känns så fräscht och motionscentralen som cykeltävlingen var på igår var otroligt vacker. För er som följer mig på Instagram så kunde ni igår se en instastory från när jag springer längs med vattnet. Det var verkligen så fint!

Fredrick kom på en fjärde plats igår, men det roligaste var nästan att se honom på ‘teknikdelen’ som de lagt precis vid start/mål. De hade hinder så som stockar, däck och spångar där man som åskådare kunde se precis allt. Det var häftigt! Jag hade aldrig vågat det själv, men de fick det att se så enkelt ut!

I området fanns även en otroligt stor och fin lekplats. Det var som en stor träkoja med tjocka bjälkar i mörkt trä. Jättefin! Barnen älskade den och jag kan fortfarande inte förstå hur Elise inte lyckades somna på studs av trötthet när vi satte oss i bilen igen.

Vi bor i en jättefin lägenhet och direkt när vi klev innanför dörren så ångrade vi oss att vi inte kom hit redan i fredags. Här är så fint och vi hade gärna stannat i Skövde ett tag till.
Men vet ni? Idag väntar Hjo och ännu en tävling. Det kan låta så tjatigt, men jag gillar verkligen det här livet. Att få vara aktiv och skita ner sig lite. Och det passar ju bra, för idag ska det visst regna, haha.

Vad ska ni göra idag? :)

Kram.

fashion baby burger skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde skövde orkide apple skövde ipad

From Skövde to Hjo! 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons