Energifylld morgon och ny tvättmaskin från Bosch. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Energifylld morgon och ny tvättmaskin från Bosch.

I samarbete med Bosch. 

God morgon underbara ni!

Har ni sovit gott? Jag hoppas det. Idag vaknade jag med väldigt mycket energi och så fort vi lämnat Elise på dagis så ska jag ta löparvagnen och springa ett varv med Julia och Emilia. Det ska bli underbart och efter rundan möter vi upp Emma och Isadora för mer energipåfyllning.

Igår kom vår tvättmaskin – såå skönt! Vi har skaffat oss en maskin från Bosch som går att sköta från mobilen och som själv doserar flytande tvättmedel. Dessutom har den en mängd roliga program för tex träning och extra tuffa fläckar – så grymt! Åh, det är nästan så jag får glädjetårar att vi har tvättmaskin igen – med mycket träningskläder och barn så underlättar det så otroligt mycket.
Även kylen blev påfylld igår och jag har handlat efter recept den här veckan – just för att få testa lite nytt och inte hamna i samma mönster hela tiden :) Självklart ska jag dela med mig av recepten till er när jag testat!

Igår mös vi som sagt med syster och hennes kille. Ett par bilder blev det, men jag hade helt glömt att ladda kameran så de ni ser nedan är de enda vi hann klicka. Hoppas det är okej!
Ja, men vad säger ni – ska vi kicka igång denna tisdag? Jag vill ut och röra på mig!
Vad ska ni göra idag? :)

Kram.

bloggare lunch bulle baby baby baby baby baby baby baby aktivitus tvättmaskin tvättmaskin Boschbosch

Åh, älskade tvättmaskin – du är så förbaskat efterlängtad! <3

I samarbete med Bosch. 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Claudia

    Gå in på min blogg och få 10% på Rekoprylar! En butik som säljer ekologiska, handgjorda och närproducerade leksaker, dregglisar och andra produkter!

Annons