8 saker jag längtar till just nu. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

8 saker jag längtar till just nu.

God morgon!

Hoppas ni mår fin-fint denna måndag och att ni haft en underbar helg.
Jag hade så himla mycket att se fram emot nu i somras och inför semestern (mer än jag kunde ana) vilket fick mig att ifrågasätta hösten lite – fanns det något som skulle slå varma kvällar, bad och glass? Jo, men visst finns det saker som kommer i närheten iallafall! Här listar jag 8 saker denna morgon som jag längtar till just nu.

 1. Vi gifter oss! Även på pappret alltså. I oktober smiter vi in i Rådhuset och skriver under lite papper – efter det är vi verkligen man och hustru – det känns galet!
 2. Jag ska få en till ring. En ring att sätta bredvid Fredricks mormors på mitt vänstra ringfinger. Det ska bara göras och väntetiden hörde jag är ca 1 månad så det gäller att sätta igång nu :)
 3. Elise fyller 3. Det ska firas med FROST-kalas såklart! Vet ni vad det galna är? Att jag har ALLT färdigt. Vad ska jag göra fram tills mitten av september nu?
 4. Julia fyller 2. Var tog den tiden vägen..?  Det är först i december visserligen, men tiden går fort.
 5. Höstmodet. Åh, vad jag älskar denna årstid.
 6. Emilia måste döpas. Det får vi se när det blir – innan hon börjar gå iallafall. Det misstaget gör vi inte om, haha.
 7. Kommande samarbeten och jobb. Jag är så tacksam för mina samarbetspartners och har många roliga saker som händer framöver. Tjoho!
 8. Julia börjar förskolan. Hon kommer älska det! Jag är så säker på det. Och jag kommer helt plötsligt få massa tid att bara umgås med Emilia och hitta på annat när hon sover.

Vad har du att se fram emot i höst? Några roliga födelsedagar eller happenings? :) 

Kram.  längtar längtar längtar

Vad ska du hitta på i höst? Här listar jag 8 saker som jag längtar till just nu :) 

 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Jeanette

  Många saker som sker för dig.
  Det jag kan komma på som mest är såklart att föra vidare mitt mål med att hitta nytt jobb, jobbletandet fortsätter :) Längtar ifrån min arbetsplats. Sen att min son fyller 15 år i vinter, vilket innebär att han står inför att även ta mopedkort så han kan få köra lagligt den moped som han och hans pappa har skruvat på i sommar :)

Annons