Vad tycker ni? Kolla könet eller inte? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vad tycker ni? Kolla könet eller inte?

Hej goingar!

Häromdagen skrev jag ett inlägg om Barnmorskegruppen och hur nyfikna Fredrick och jag var med att kolla könet när barnen låg i magen. Fredricks pappa brukar alltid skratta åt oss när vi pratar om det – han förstår inte hur nyfiken en person kan vara, haha. Och jag kan väl hålla med, men för mig blev det lättare för mig att föreställa mig vem som fanns där inne. Även om jag såklart inte hade en aning om hur de såg ut ändå ;)

Men vad tycker ni: kolla könet eller inte? Varför/varför inte? Det finns inga rätt eller fel svar här såklart, utan är bara meningen att vara en rolig diskussion :)

Kram.

kön

Varför kolla kön egentligen? Vi var alldeles för nyfikna!  :)

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Malin

  Vi kollade på rutinultraljudet, inte direkt pga någon extrem nyfikenhet utan mest för att vi inte såg någon större anledning till att inte veta. Jag tycker det har känts skönt att veta under resten av graviditeten för att kunna känna att allt är ännu mer verkligt för ibland är det ju ofattbart svårt att ta in att man ska få en bebis! Älskade “It’s a boy” ballongen på babyshowern också, så bara för den sakens skull känns det ju kul att veta, skämt åsido ;)

 2. Jenny

  Vi har inte kollat könet under någon av våra två graviditeter eftersom vi har velat att det skulle bli en överraskning ☺️ Det har varit lite av det bästa tycker vi att få se där och då vad det blir ❤️

 3. Johanna

  Jag tycker en graviditet är så overklig. Har väldigt svårt att föreställa mig att det ska bli ett barn över huvudtaget. Därför har det varit bra att kolla könet för mig. Med första barnet såg de inte på RUL så vi gjorde ett till privat i v. 26. Låååång väntan däremellan vill jag lova!

 4. Frida

  Vilken liten gullnos hon är Emilia. 🤗 och så fina kläder du shoppat till henne.
  Vi tog också reda på vem som bodde i min mage när jag var gravid. Kunde inte hålla mig. Vi gav henne sitt namn när vi fick reda på det. Så mysigt att veta tycker vi. 😊
  Trevlig helg!

Annons