Barnvagnsträning, nytt i hemmet och att trivas på dagis. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnvagnsträning, nytt i hemmet och att trivas på dagis.

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Känner ni också att det börjar bli lite svalare inne i sovrummen nu? Kanske bara är jag som tror att hösten är på intågande :) Inte mig emot – jag älskar hösten! De mörka kvällarna med levande ljus, det vackra höstmodet – ja, allt sånt där som gör hösten så mysig!

Om en stund ska vi lämna Elise på dagis och sen ska Julia, Emilia och jag ta en liten joggingtur med vår Thule. Att ha en löparvagn är verkligen guld nu när det ska börja tränas efter graviditeten. Och på tal om träningen; jag lovade ju er ett inlägg om när det är okej att börja igen och det kommer i dagarna – kanske till och med idag om jag hinner. Jag har inte glömt din fråga Johanna!

Igår var städet här och vi passade på att avverka både BVC, vaccination och en lunch med världens finaste svärföräldrar. Fredricks brors son gjorde oss sällskap den sista stunden och vi hämtade Elise från förskolan tillsammans. Hon verkar verkligen trivas på sin avdelning och det är underbart att se – igår ville hon inte ens bli hämtad!
Fredrick tränade sent igår så Elise, Emilia och jag hade tjejkväll efter att Julia lagt sig.

Idag står inte mycket på agendan. Jag ska ta vara på dagen och bara passa på att mysa med mina girls.

Mår ni bra? 

Kram.

hemmethemmet hemmet hemmet hemmet hemmet hemmet

Lite nya handdukar till hemmet, födelsedagspresent till Elise och ett stycke farmor med fika :) 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons