“Varför har du inte träffat din bror på så länge?” – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

“Varför har du inte träffat din bror på så länge?”

God morgon!

Här sitter jag i en väldigt tyst lägenhet och det enda som hörs är ljudet från tangenterna och Emilia som snarkar bredvid mig. I rummet bredvid ligger Elise och Julia tillsammans med mamma som sov över här inatt. Jag hörde att Elise låg och pratade med mamma väldigt länge igår kväll – så länge att jag hann somna innan dem, haha. Undra hur länge Elise höll henne vaken..?

Vi hade en väldigt mysig dag hos farmor igår. Det var många kramar, mycket mat och såklart en drös med kärlek. Jag fick en fråga här på bloggen igår hur det kommer sig att jag inte träffat min bror på så länge och ärligt talat så har jag inget vettigt svar på det. Egentligen är det “bara” sedan Elise döptes i januari 2015, men det är såklart på tok för länge däremellan! Han och hans tjej bor uppe i Stockholm och vi här nere i Göteborg. Vi har helt enkelt inte fått till det, men allt eftersom barnen blir äldre så blir det också enklare att sova borta så nu ska vi nog lyckas ses lite mer frekvent :)

Idag är det söndag och jag tycker de här dagarna som Fredrick varit borta har gått allt annat än långsamt. På väg upp till farmor igår så satt mamma bredvid och uppdaterade mig om hur det gick för honom på Cykelvasan och jag blev bara med och mer nervös. När sista uppdateringen avslöjade att han hade 600 meter kvar så kunde jag se honom framför mig: hur han flög upp för den där lilla bron och ut på spurtsträckan. Hur han gav sina sista krafter och hur han passerade in i mål. På vilken tid? 2:56! Av 13.000 startande hamnade han på plats 142 och jag blev alldeles mållös med stolta tårar i ögonen. Han är så förbaskat grym!

Idag kommer han hem och innan dess ska jag köra hem mamma och hinna fixa min systers hår. Det ska färgas och det ska klippas och däremellan ska vi leka med barnen på lekplatsen hemma i deras område.
På tal om att leka så var jag ute och sprang igår kväll. Regnet öste ner men jag hade ett stort leende på mina läppar. Det är så skönt att vara igång igen! 3,85 km blev det på 21:20 min.

Nu ska jag ta en morgonkaffe. Vad ska ni göra idag? :)

Kram.

kappahl womanswedish benner senner feet feet fika syster brorräkor lunch sister in law mother grandmother baby girl brother in law brorbror brorbror

Underbara dag <3 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Johanna

    Bra cyklat!!! Var tränar Fredrik? Jag funderar på att köpa en svensk klassiker-startplats till min man i födelsedagspresent, men själva cyklingen är det som gör att jag tvekar. Det är så långa sträckor! Ni bor precis som oss i centrala Göteborg. Sticker man bara ut ich cyklar lite var som helst med utgångspunkt från hemmet eller är det bättre att ta sig till vissa platser och cykla därifrån? Kan du/Fredrik rekommendera nån eller några sträckor?

    Sen måste jag såga att du var väldigt snygg i håret på de här bilderna. :)

Annons