Potträning pågår. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Potträning pågår.

God kväll finaste.

Jag hoppas verkligen ni har en härlig onsdag. Av någon anledning känns det som om Elise börjar förskolan igen redan nästa vecka, men det är ju en hel vecka klar! Jag har ju helt glömt att berätta för er att det pågår potträning för fullt här hemma! Elise är så duktig och jag är superstolt. Idag var vi och köpte fler trosor till henne för att hon skulle få välja själv – som en liten uppmuntran till hennes numer blöjfria liv :) Hon har fortfarande blöja på natten, men under dagarna kissar hon bara på pottan och nu var det längesen det skedde en olycka. Att se henne stråla efter varje besök på pottan gör att jag förstår att hon var redo för att lägga blöjorna åt sidan :)

Vi har spenderat kvällen hos ett par fina kompisar och nu ska vi slappa en stund framför tvn innan läggdags. Imorgon är det torsdag och vi har inget planerat – men något kul blir det alldeles säkert :) Vad ska ni göra?

Ha nu en fin kväll.

Kram.

potträning

Här hemma pågår potträning! 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons