Göteborgsmamman

Welcome to the dream!

God morgon solstrålar!

Hur mår ni? Jag hoppas ni mår riktigt, riktigt bra och är redo för onsdag! Idag är det den 26 juli och vi är nästan inne i augusti. Jag tycker den här sommaren har gått så himla fort och även om det är många dagar kvar så tycker jag hittills att den gett mig många fina dagar att minnas. <3

Igår kom Fredricks vän och hans fru och barn hit till hotellet – vilken familj! Kompisen i sig är från Norge och världens gladaste, men även frun var en sån där riktigt härlig tjej som man inte kunde få nog av. Otroligt trevligt par och deras dotter var grädden på moset i denna fina familj. De stannar tills på lördag så nu väntar många roliga dagar framför oss. Fredrick har känt sig lite krasslig de senaste dagarna, men förhoppningsvis känner han sig bättre så att de båda kan ge sig ut på fina cykelpass innan vi beger oss hemåt igen.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Solen är tillbaka så ut ska vi iallafall! Kanske en och annan stund på stranden, lite härlig lunch och sen middag ut igen. Det här livet är bra härligt.

Ha en fin dag!

Stor kram till er.

dream dream dream dream santoni santoni dream dream dream dream dreamdream

This. dream. life. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.