Matleverans. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Matleverans.

Detta är en annons för mat.se och innehåller annonslänkar.

Hej på er!

Sådär – då var maten på plats och kylen full igen. Det blev verkligen midsommarmat in i det sista, men imorse ekade kylen tom.
Vi åker ju om 2 veckor lite drygt, men ska nog lyckas få slut på den här omgången också ;) Jag brukar köpa på mig en massa frysvaror och det är oftast de som tar slut först. Jag är riktigt svag för ärtor och vi har alltid minst en påse i frysen. Sen inbillar jag mig att jag kommer använda de där mixade grönsakspåsarna – tyvärr är det alltid de som hamnar kvar.

Annat jag brukar köpa på mig är bröd, pasta, ris, makrillfilé, mjölk och jag brukar även välja en 3 kg fruktpåse. Först går jag igenom alla annons-varor och sedan fyller jag på efter det – då blir det både billigt och ger ofta stor variation på vad vi äter.
Saker jag inte köper på nätet är blöjor, våtservetter och bär – det köper vi gärna från Lidl :)

Det här med att börja handla mat på nätet rekommenderar jag verkligen. Det sparar så mycket tid och känns så lyxigt. Har ni inte testat och känner er nyfikna så kan ni enkelt göra det här.

Vad är måsten när ni handlar? Och hur handlar ni? I butik eller på nätet? Och tycker ni det hade varit kul om vi började med veckomatsedel här i bloggen? :) 

Kram.

matleverans matleverans matleverans matleverans frukt

Frukt, frukt i stora lass! :)

Detta är en annons för mat.se och innehåller annonslänkar.

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Malin

    Haha jag testade mat.se och blev faktiskt missnöjd! Man betalar ju extra för leverans, måste passa den och vara hemma en viss tid. Flera saker jag ville ha gick inte att levereras dagen efter. Nej, tacka vet jag fysiska butiker!

Annons