Barnpass och en försmak på Italien. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnpass och en försmak på Italien.

Hej på er!

Dagen har verkligen gått i racerfart – denna veckan började verkligen med fullt ös.
Imorse ringde jag Skatteverket för att kolla upp om Emilias namn bokförts. Vi fick grönt och efter mitt morgonmöte strosade vi direkt mot passcentralen. Vi tog en nummerlapp. Om ni fick gissa väntetiden – vad skulle ni gissa på då?
Vi fick nummer 321 och det var nummer 163 som stod på skylten när vi kom dit. 158 nummer tills de var vår tur! 158! Dock fullt förståeligt – många sitter säkert i samma sits som oss nu inför sommaren när man kollar igenom allas pass gissar jag på :)

Mamma var snäll och kom för att göra oss sällskap. Vi smakade på Italien hos Laganini Espresso Bar, drack kaffe och lekte vid fontänen en bit ifrån. Då och då gick vi förbi centralen för att se vilket nummer det var – men fram tills nummer 300 kröp det fram. De sista 21 gick dock obeskrivligt fort och vi höll på att missa vår tur. Vi kom fram och det visade sig att vi behövde Fredricks underskrift – han kunde dock komma förbi senare under dagen vilket var skönt.
3 timmar senare kunde vi komma därifrån och Emilia hade varit en ängel som sovit under hela tiden. Vi hann till och med handla och hämta ut på vägen hem – så skönt!

Nu ska jag jobba ikapp lite. Julia ska snart läggas och det ska slappnas av lite här hemma.

Hoppas verkligen att ni har haft en underbar start på den här veckan! Imorgon fyller min mormor år så det blir förhoppningsvis lite tårta och mys i den utlovade solen :)

Kram.

italien italien italien italien italien italien italien italien italien italien

En underbar dag med en liten touch av Italien <3

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons