Kommande vecka och nedräkning. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kommande vecka och nedräkning.

God morgon!

Mmm, söndag! Jag gillar söndagar. Inte bara för att det är helt okej att bara ligga hemma och inte göra ett skvatt, men för att man också kan göra precis det motsatta och antingen städa, handla eller rensa förråd – eller helt enkelt ladda för en ny vecka.
Veckan som kommer så känns det som om jag har varje sekund inplanerad.

Måndag: Möte kl 09. Ringa Skatteverket ang Emilias bokföring. Förhoppningsvis kunna ta mig till passcentralen för att fixa pass åt lillskruttan.
Tisdag: Intervju vid lunch och boka in fotograferingen till.
Onsdag: Träffa Emma.
Torsdag: Den här dagen ska jag passa på att handla sånt inför resan som inte blivit handlat än. Tanken var att ha gjort detta igår, men vi begav oss ut för att mata fåglar istället och sen träffade vi min mamma och syster på en kaffe. Allting var ju stängt så shoppingen hade blivit något svår ändå, haha.
Fredag: Frisören. Ä-N-T-L-I-G-E-N!

Idag hänger verkligen regnet över Göteborg – det är bara en tidsfråga innan det strömmar ner antar jag. Och DÄR kom det! I samma sekund som jag satte punkt på meningen innan. Mysigt, men jag tycker synd om Fredrick som är ute och cyklar …

Nej, om man skulle ta och ta tag i det där städandet – det lär ju inte hända av sig själv :)

Ha en härlig onsdag!

Kram.

veckavecka vecka vecka vecka vecka vecka vecka vecka

Jag är så glad över att ha min fina familj och jag är så glad över att ha Fredricks fina familj. Tänk att alla dessa gener blev vår familj. Det är jag så tacksam för. <3

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons