Pressrelease: Nytt från Nattou. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Pressrelease: Nytt från Nattou.

Ny kollektion från Nattou!

Visst älskar vi de där mjukt lena gosedjuren med jordnära färger? Vad säger ni om jag säger att Nattou precis släppt sin kollektion med ett härligt brett sortiment innehållande gosedjur, lekspiral, ringskallra, snutte, sängmobil, babygym, gungdjur och nackkudde i just precis det temat? Ni får inte missa den!

1988 började det belgiska företaget Nattou med att designa gosedjur och babyprodukter där alla material är omsorgsfullt utvalda just för att kunna ge oss en produkt både vi och barnen tycker om och trivs med. Nu kommer kaninen Nina, enhörningen Jade och sköldpaddan Lili i mjuk plysch med sina välsydda detaljer och där alla figurer har glada leende och snälla ögon.

Nattous produkter är testade enligt europeisk standard för att kunna ge barnet en tålig och säker vän som kan finnas med i många år framöver. En perfekt doppresent eller att ge bort under en babyshower! Tips, tips!

Kram.

Nattou Nattou Nattou Nattou Nattou Nattou

Nyheter från Nattou! Här hittar ni gosedjur, snutte, sängmobil och babygym bl.a.
Den prickiga rosa sittdynan på bilden är från Vinter & Bloom och paraplyet (med öron) är ett av Skip Hops :) 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons