Grattis Fredrick och # teammustach! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grattis Fredrick och # teammustach!

God morgon!

Åh, jösses. Jag känner mig nästan bakfull idag. När klockan slog 00 inatt gick vi och la oss efter en heldag vid Vättern. Jag är fortfarande obeskrivligt stolt över Fredrick och när han passerade mållinjen på tiden 6:52 så brast det och glädjetårar rann ner för mina kinder. Tänk att något han lagt så mycket tanke och tid på nu var över och att han klarade sitt minst sagt högt uppsatta mål med bravur! Jag kan omöjligt sätta ord på de känslorna som strömmade genom min kropp igår.

Jag har satt ihop en liten film nu på morgonen och tänkte visa er lite fler bilder från gårdagen. Idag ska vi hem till Fredricks föräldrar och mysa innan de tar semester. Om 4 veckor ses vi igen – men då nere i Italien. Det ska bli skönt.

Vad ska ni göra idag? Vad ni än hittar på så hoppas jag att ni får en underbar söndag.

Kram.

teammustasch teammustasch teammustasch teammustaschteammustaschteammustasch

Tack för i år Vätternrundan – nästa år är det kanske min tur?

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons