Tävlingen avslutad! Och vinnaren är … – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tävlingen avslutad! Och vinnaren är …

… Joanna!

Stort grattis till dig och till lillan som snart anländer till er familj <3 Hoppas ni får mycket nytta av Skip Hops babysitter – den är ren magi!

Ni ska veta att det är otroligt svårt för mig att välja en vinnare – ni lägger ner så mycket kärlek och tid i era kommentarer och det är tråkigt att behöva säga nej till så många starka föräldrar och underbara vänner där ute. Jag har haft farföräldrar, otroliga kompisar och starka mammor som tävlat den här gången och vill passa på att skicka er så mycket kärlek. Tack vare er blir jorden en bättre plats. <3

Vann du inte den här gången? Men vet du vad? I nästa vecka kör vi vidare på tävlingstemat och den här gången är det något som alla kan ha användning för – vare sig man har barn eller inte :) Hur låter det? Håll utkik!

Kram.

vinnaren

Grattis till Joanna som blev vinnaren av en Skip Hop Babysitter. <3

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons