Love is in the air. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Love is in the air.

God kväll mina fina läsare.

Vad gör ni? Jag ligger här med en bebis på bröstet och bara myser. Kommer man någonsin få nog av bebismys? För när hon inte ligger såhär längre så kommer jag vilja ha en till, och en till, och en till bebis – det här första myset är alldeles underbart.

Den här fredagen gick fort – håller ni med? Förmiddagen var en sån där galen 3-barns-morgon när precis alla tre ville ha mamma samtidigt. Supermysigt – men ibland är det svårt när inte ens en bläckfisks armar skulle räcka till.
Vid 11:30 kom mamma på besök. När klockan slog 13:45 gick vi till parken där Elise tjöt av skratt när hon sprang runt med Emmy i koppel. Julia och bebis sov i vagnen så det blev egen mormor tid för Elises skull.
14:30 kom det en kille från ett filmbolag för att kolla på vår lägenhet – supertrevlig och med kameran på axeln kändes han verkligen sådär typisk för yrket han hade.
Klockan slog 16:30 och Fredricks föräldrar och bror kom hit med möbler vi fått från den tredje brodern – 3 skåp, 2 pallar och 16 (!) stora IKEA-kassar med kläder. Behöver jag ens säga vad hans stora intresse är? :)

Nu har Julia lagt sig och Fredrick är på hemgång. Resten av kvällen spenderas just såhär: med en bebis på bröstet, mys med familjen, regn som sipprar utanför och en härlig känsla efter en härlig dag.

Stor kram.

love love love

Syskonkärlek. <3

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons