Nationaldagen 2017. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nationaldagen 2017.

God morgon!

Är klockan bara 09:15?! Det känns ju nästan som om jag varit igång en hel dag, haha! Det är underbart att vara uppe tidigt :)

Idag är det Nationaldagen – grattis till Sverige! Oftast när de här högtiderna kommer så önskar jag att vi gick lika bananas som Norge med flaggor högt och lågt, nationaldräkter och att denna dagen även innebar fina middagar hemma med släkt och vänner. Och det kan man ju lätt ordna själv, men det hade varit kul om resten av befolkningen hakade på så att man verkligen kände vibrationerna i luften :)

Dagen till ära ska vi åka hem till Fredricks föräldrar och umgås lite. De har varit borta ett tag så vi ska mysa ikapp och dricka kaffe ute på verandan. Jag ska redigera klart en film bara och sen är vi fit for fight.

Vad gör ni idag? 

Ni glömmer väl förresten inte att tävla om er Babysitter från Skip Hop? Tävlingen hittar ni här :) 

Ta nu vara på nationaldagen 2017 och njut av livet!

Kram.

nationaldagen nationaldagen nationaldagen nationaldagen nationaldagen nationaldagen

Åhléns hade 50% på i stort sett halva affären igår. Jag passade på att fynda 3 kuddar för 125:-/st och 3 block. De vita tänkte jag skulle få agera Julias och bebisens växa-böcker eftersom Elise redan har en. Där skriver jag ner saker som händer och sker och som de kan läsa när de blir äldre. Bigarråerna kom Fredrick hem med igår (sååå gott!) och Elise la sig i insatsen till vagnen när det var dags att byta blöja, haha. 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons