Göteborgsmamman

Aprilboxen från Testagram.

I samarbete med Testagram.

Hej!

I förra veckan hämtade jag ut månadens Testagrambox. Aldrig blir man då besviken 🙂 Chipsen försvann lustigt snabbt så fort Fredrick kom hem och kexchokladen kan jag verkligen rekommendera för er som vill minska på sockret. Vi kanske skulle börja prenumerera på en godisbox istället? Haha.

Här kommer en smygtitt på innehållet!

  • Palmolive Gourmet Body Butter Wash. Vi fick vaniljvarianten i vår box – ljuvlig! Den här Body Buttern är menad att ha som en dushkräm, innehåller naturliga extrakt från vanilj (Vanilla Pleasure) och saft från jordgubbe (Strawberry Touch) och kommer även i Chocolate Passion.
    Rek. Pris: 25:-
  • Santa Maria Garlic Paste och Ginger Paste. Inte längre några stinkande vitlöksfingrar! 1 tsk Garlic Paste motsvarar 1 tsk färsk vitlök. Vi fick den här månaden Ginger Paste som är smakrik, pepprig och uppfriskande och där 1 tsk motsvarar lika mycket färsk ingefära. Ingefära håller dig friskare – men det visste du nog redan?
    Rek. Pris: 25:-
  • Risten Müsli Mandel & Hasselnöt/Dadel & Pekan. Goda och nyttiga frukostprodukter är grejen, säger Risenta! Självklart utan tillsatt socker och andra onödiga tillsatser. Müslin är proppad med fröer, kärnor och nötter som innehåller vitaminer, mineraler och ger en längre mättnadskänsla. Perfekta som snacks, i yoghurten eller som topping på smoothien!
    Rek. Pris: 39,90:-
  • Sofiero Kafferosteri Cafégo – Volcanic Blend. Ett fylligt, extra mörkrostat kaffe med en hög andel bönor från Östafrika – odlade i de vulkaniska jordarna runt Mount Kenya. Bara den beskrivningen får ju vem som helst att vilja börja dricka kaffe! Det här kaffet har dessutom en extra rundhet, mycket fyllighet och karaktär. Mmm, säger jag bara!
    Rek: Pris: 450g 39,90:-
  • Nick’s Kexbar. Yummie, yummie, yummie! Snacka om att den här kexchokladen tar dig tillbaka till tonåren när det spelades handbollsmatcher varenda helg. Choklad, vaniljkräm och frasiga kex – vad mer kan man begära? Dessutom är det inget tillsatt socker eller gluten i kexbaren.
    Rek. Pris: 11,90:-
  • Estrella Lättare Chips Sourcream & Onion. Med 30% mindre fett och 100% god smak så kommer den här nyheten från Estrella. Chipsen är krispiga och smaken är utsedd till Sveriges populäraste. Finns det någon som inte älskar chips?
    Rek. Pris: 20:-
  • Friggs Superfrö Majskakor – Chiafrö & Havssalt. Vi har köpt löjligt mycket ris- och majskakor på sistone – med smör och ost är det ju ett riktigt godismål! Den här varianten är tillverkade på majs och innehåller det nyttiga superfröet chiafrö. Chiafrön är rika på Omega-3, fibrer och protein och innehåller mineralämnen så som fosfor, kalcium och kalium.
    Rek. Pris: 21,90:-
  • Göteborgs Digestive Havremål Original. Jag älskar ju Digestive som de är och är därför även ett stort fan av de här kexen också – så smarriga! Kexen kommer portionsförpackade med 2 kex i varje påse för att du enkelt ska kunna ta med dem när du är på språng. Finns även med smak av tranbär & chiafrön.
    Rek. Pris: 24,90:-

Blir du sugen på att testa på Testagramboxen eller vill du ge bort boxen i gåva? Klicka dig då in på Testagrams hemsida för att få veta mer 🙂

testagram testagram testagram testagram testagram

Aprilboxen från Testagram.

I samarbete med Testagram. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.