Dagen hittills, mat & nya inköp. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagen hittills, mat & nya inköp.

Hej på er!

Idag har jag verkligen varit helt otroligt produktiv. Så pass produktiv att man aldrig skulle tro att jag var i vecka 39! Haha.

  • 6:30 – Julia vaknar. Hon går direkt in och underhåller Fredrick med alla olika lekar hon möjligtvis kan komma på :)
  • 6:40-7 – Jag kollar igenom sociala medier och svarar på lite mail som på något sätt lyckas slingra sig in från att jag la mig till att jag vaknade.
  • 7:10 – Jag sätter äggen på kokning, tar ur diskmaskinen, sätter in den smutsiga och plockar fram frukosten.
  • 7:30 – Frukosten är klar och operation Försöka Väcka Elise kan påbörjas. Utan framgång.
  • 7:30-8 – Jag, Fredrick och Julia äter frukost och njuter av att Fredrick börjar lite senare idag. Elise vaknar när vi attackerar henne med pussar.
  • 8:45 – Barnen är påklädda och har fått tänderna borstade. Vi har tagit oss ner till vagnen och påbörjar promenaden bort mot dagis i regnet. Båda barnen vill åka i vagnen – win! Då går det snabbare.
  • 9:15 – Julia somnar i vagnen och jag passar på att ta en promenad. När affärerna öppnar vid 10 passar jag på att köpa en ny mascara (20% på Lancôme och lite andra märken på Grand Parfymeri! Tips tips!), lämna Fredricks jacka på lagning, köpa kapslar, hämta Fredricks jacka på lagning, kolla solglasögon och bara gå runt i butikerna en stund.
  • 10:40 – Julia vaknar och vi går hemåt.
  • 11:15 – Lunchen är klar (lasagne från gårdagens middag)och det är dags för dagens andra mål :)

En av höjdpunkterna med att få barn – förutom det självklara – är att man kommer upp tidigt. Jag är verkligen en morgonmänniska och tycker man får så mycket gjort när man är upp ett par timmar tidigare. En extra dag helt enkelt! :)

Vad ska ni göra idag? :) 

Kram.

Mat och nya inköp älskar väl vi alla? ;)

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons