Hostmedicin som gravid och pannkakslunch. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hostmedicin som gravid och pannkakslunch.

God morgon! 
 
Julia sitter på sin lilla vita stol vid hennes och Elise bord och väntar tålmodigt på att storasysyster ska vakna. Elise är verkligen en riktig sjusovare och nog för att hon lägger sig senare, men hon går verkligen att jämföra med en tonåring. Julia däremot – 6:30 var det dags att stiga upp imorse. Tjoho! 
 
Igår kväll hade jag hostat och snorat hela dagen, men alltsom kvällen gick – desto värre blev hostan. Jag trodde jag skulle hosta upp mina lungor eller spy. Ni vet den där hemska, kvävande känslan och paniken som sprider sig i kroppen. Jag hade testat allt och när jag sedan sökte lite extra på ‘huskurer’ så ploppade det upp länkar om hur man kunde hosta igång förlossningen.
Efter att ha rådfrågat med förlossningskoordinatorn 2 gånger så slutade det med både honungsvatten och Cocillana hostmedicin. Så fort den sistnämnda sipprat nedför halsen så somnade jag på 2 röda. Jag vaknade ett par gånger inatt pga den täppta näsan, men hostade endast ett fåtal gånger. Skönt! 
Tilläggas ska att sköterskan även sa att om jag skulle bli tvungen att fortsätta med hostmedicin så skulle jag vända mig till VC idag för att slippa ta något så pass starkt som Cocillana. 
 
Det blev pannkakor till lunch här hemma igår. Igen, haha. Det är ju bara så barnsligt gott! 
Idag vankas köttbullar med spaghetti – det är ju inte fy skam det heller :)
 
Hur mår ni? Vad gör ni idag? 
 
Kram.
// Mums för pannkakor! //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons