Göteborgsmamman

Electrolux nya SousVide gör matlagningen så enkel den kan bli.

I samarbete med Electrolux
 
Hej alla framtida kockar! 
 
I många, många år så har maten lagats på samma sätt och med samma typ av utrustning. Här hemma kan jag ofta känna att vi hamnar i samma mönster, med samma recept eller samma take away-restauranger när vi inte själva väljer att stå där framför spisen. 
 
Länge pratade man om att det inte var nyttigt för oss att steka mat – i samband med detta kom långkokaren. Nu vill man även kunna bevara matens näring, färg och smak och det är här Electrolux nyhet SousVide kommer in i bilden.
 
Electroluc SousVide fungerar som så att man vakuumförpackar maten vilket gör att dess safter och smaker behålls. Det gör inte bara att maten smakar gott utan gör köttet mört och saftigt tack vare den jämna tillagningstemperaturen. 
 
SousVide kan gå från att vara en vanlig varmluftugn till en ugn med 4 olika program med fuktsensor, ångkokning, uppvärmning och SousVide. Den stilrena displayen med touchkontroll innehåller dessutom 220 recept där ugnen själv ställer in rätt temperatur och tillagningstid. När maten är klar stänger ugnen av sig själv.
Visst låter det enkelt?! Och det är det också. 
 
För att visa hur enkel ugnen är att använda så lagar Kalle Zackari Wahlström och Edin Dzemat middag till ett gäng kockar och jag måste verkligen säga att de får det att se så enkelt ut! Jag vill ha den här ugnen nu med desamma så att jag också kan briljera precis som de gör! 🙂
 
 
Vill ni veta mer om Electrolux nyhet så är det bara att kika in här. 
 
I samarbete med Electrolux. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.