God morgon! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

God morgon!

God morgon på er! 
 
Hoppas ni mår bra. Jösses vad trött jag var igår kväll efter att Rikard Grip varit här och pratat för oss mellan 21-22. Helt slut! Efter det blev det direkt till sängen och jag somnade snabbt och gott.
 
Onsdag idag och det är en ny dag med Thule-gänget! Jag ska alldeles strax ner och äta frukost med de andra för att sedan kicka igång den här dagen ordentligt vid 08:45. Vi ska ha lite workshops, lunch och recap på de här två dagarna innan vi sätter oss i bilarna för att åka hem igen. 
 
Här kommer lite bilder från gårdagen. Nu kurrar nämligen magen ordentligt och det är dags för lite hotellfrukost :)
 
Kram på er och ha en fin dag!

// Det var så intressant att höra mer om Rikard Grips tänk bakom hans coaching och när Eva Nyström berättade om sina VM-, SM- och EM-guld hit och dit så tror jag många tappade hakan. Vilken kvinna! Och så fruktansvärt rolig! //
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons