Utflykt med barn: Stättareds Gård i Veddige. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Utflykt med barn: Stättareds Gård i Veddige.

Hej söndag! 
 
Då är det sista dagen på den här veckan och imorgon har vi kommit 13 veckor in i vecka 2017. Hoppas du har haft en fin start på året. 
 
Igår lös solen verkligen överallt kändes det som. Fredrick gick ut på en cykeltur med min syster och vi mötte upp dem på Stättareds Gård. Supermysigt! Stättared är en 4H-gård och jag minns att vi sov över där med klassen när jag var liten. Då hade vi även spökjakt och det glömmer jag aldrig – jösses, vad läskigt det var! Haha. 
Igår möttes vi av getter, katter, grisar, får och höns. Hästar fanns också, men de var ute och på andra sidan hagen så vi höll oss på gården. Jag hade packat med smörgåsar, frukt, kaffe och varm choklad som vi fikade av vid bilen. 
När solen började gå ner så drog vi oss hemåt och beställde hem grekiskt till middag. Underbar dag! 
 
Idag ska jag försöka ta mig iväg för att hämta en byrå hos mamma. Den behöver målas om, men jag gillar ju projekt :) Jag ska försöka fota den redan imorgon och sedan kommer såklart ett efterresultat när den är klar. Just nu tänker jag mig att den ska få bli grå, men ska fundera lite till. 
 
Vad ska ni göra idag? 
 
Kram.

// Ett himla mysigt besök på Stättareds Gård som ligger nedanför Kungsbacka, i Frillesås. //
 
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons