11 saker ni inte visste om Göteborgsmamman. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

11 saker ni inte visste om Göteborgsmamman.

Hej på er! 
 
Alla är vi olika och tur är väl det, eller hur? Vi fortsätter att utvecklas för var dag som går och jag kan tycka det är kul att titta tillbaka på känslor, viljor eller händelser som besökt en under livet. Här har ni 11 saker som gör mig till mig! :) 
 1. Jag har velat bli allt mellan himmel och jord – förutom astronaut. Jag tror jag insåg hur mycket jag skulle sakna alla här hemma rätt tidigt och uteslöt det där och då, haha. Men jag har velat bli delfinskötare, vetrinär, läkare, advokat, jurist, arkitekt, egenföretagare och nu: mäklare. Som tur var de förstnämnda bara perioder i livet – annars hade jag ju aldrig haft allt det jag har idag :)
 2. När jag fyllde 3 så fick jag 1000 kinderägg. 1000 stycken! Det är ju helt galet! Men förstår ni hur lycklig jag var då?! Jag minns det faktiskt som om det var igår – såhär 24 år senare.
 3. Mina föräldrar har varit skiljda sedan jag var runt 3,5.
 4. Jag är en ensamvarg. Älskar sällskap, men tycker det är väldigt kul och härligt att vara själv också.
 5. Jag är livrädd för döden och den rädslan har blivit värre sedan jag fick barn. Jag är så rädd att mista någon som står mig nära och kan ligga sömnlös om nätterna när jag inser att vi aldrig, aldrig, ALDRIG mer finns efter döden. Det är för mig väldigt svårt att ta in.
 6. Jag har bilat längs med Kaliforniens kust – något jag skulle uppmuntra alla till att göra! Det är verkligen såå vackert! Att besöka Nya Zeeland är också en sån där sak som jag hoppas alla får se. 
 7. Från att ha varit livrädd för att stå framför en grupp människor så kan jag idag prata med vem som helst – vilket är väldigt skönt! Mycket på grund av min mamma som tjatat hål i huvudet på mig ;) 
 8. Jag är nitisk och när det kommer till städning så kan Fredrick lika gärna låta bli. Ska jag göra rent ex, toaletten så ska den vara fläckfri. Inte en smutsfläck får synas. Det gör också att det kan klia lite i kroppen på mig när det är stökigt hemma – en ocharmig egenskap eftersom det ibland även kan göra mig grinig.
 9. Mitt absolut frikort är George Clooney. Richard Gere var etta förut, men nu känns han lite för gammal. Eller, de kanske är lika gamla nästan?
 10. Hittar jag en låt som jag gillar så lyssnar jag på den så många gånger att jag tröttnar. Senast nu var Wictorias låt från Melodifestivalen: as I lay me down.
 11. Bästa filmen för mig är Höstlegender. Vilken film! Jag tror också det ligger kärlek i den för att jag och mamma kunde se den tillsammans om och om igen när jag bodde hemma. 
Vad gör dig till dig? Dela gärna med er! :) 
 
Kram. 
// 11 saker ni inte visste om den här tjejen! :) //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Ellinor

  Jag måste passa på att fråga angåenge att dina föräldrar skiljdes när du var 3,5 år. Jag har ett bonusbarn (5 år nu) som var 3,5 när jag började träffa hans pappa. Han hade hunnit bo varannan vecka hos sin mamma och pappa i bara kanske 6 månader när jag kom in i bilden. Min fråga är nog mest minns du något från denna tid som något jobbigt eller är man så pass liten att man är väldigt anpassningsbar och att det några år senare är någonting självklart med att ens föräldrar är skiljda och har "nya" män och även barn? Har du några halvsyskon? Jag tycker på ett vis synd om 5 åringen, han kommer ju alltid att vara den som bor varannan vecka hos mamman och pappan medans hans halvsyskon har en mer stabil vardag, eller är det också en vanesak kanske..haha mycket frågor men detta är något jag funderat på mycket och dom som jag känner med skiljda föräldrar var mycket äldre då dom skiljdes.

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   En så fin och bra fråga :) Jag ska försöka svara i ett inlägg så snart det bara går – tror och hoppas att det kan bli en fråga där fler kan tycka till :) Stor kram! <3

Annons