Bloggtips på DIY. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bloggtips på DIY.

Hej där! 
 
Vi är precis hemkomna från en heldag ute och pastan står nu på kokning inför kommande middag som blir spaghetti och köttfärssås. Mums! Fredrick gjorde en supergod köttfärssås igår och så pass mycket att vi slapp ställa oss och laga ny middag idag :)
 
Hörrni, vi fortsätter på DIY tycker jag och då vill jag gärna tipsa om en blogg som jag hittade idag: Mormorsglamour. Hur jag kunnat missa den är ju en bra fråga, men hennes fantastiska tips och bilder är desto bättre :) 
Kika gärna in hos gravida Helena och lägg till henne i läslistan. 
 
Har du någon blogg du vill tipsa om? 
 
Kram.
// Dagens bloggtips är Mormorsglamour av Helena Nord. //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Helena

  Men tack fina du för ditt inlägg! Så himla glad jag blir <3
  Så kul att du också har nr 3 på bakning :)
  Ha en riktigt fin dag nu
  Kram
  Helena

Annons