Röda bristningar och årets första grillning. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Röda bristningar och årets första grillning.

Hej tisdag! 
 
Hoppas ni mår strålande. Barnen har verkligen vaknat på ett strålande humör här hemma och lekt med varandra från det att Julia tog morgon vid 7. Nu är det snart dags för Elise att gå till dagis och för mig och Julia att hitta på något skoj andra dagen på den här veckan. Jag har haft sammandragning helt otroligt mycket de senaste veckorna och någonstans i bakhuvudet har jag för mig att man ska ta det lite extra lugnt då – åtminstonde så är det det jag vill tro, haha. När jag var gravid förra gången så började min bristning där piercingen suttit bredvid ‘spricka’ och det blev små röda märken i själva bristningen. Samma sak har hänt nu fast på två andra ställen och jag har ingen aning om vad det kan bero på. Någon som vet? 
Jag säger iallafall till Fredrick att det hjälper extra mycket att smörja in magen och att det får bli hans uppgift varje kväll fram tills att hon tittar ut – perfekt, inte sant? Haha. 
 
Igår grillade vi för första gången i år. Det blev korv med bröd och tjejerna fick inviga sina nya regnställ. Efter en stund tittade dock solen fram och vi kunde njuta på svärföräldrarnas veranda med varsin kaffe i högsta hugg :) 
Härlig start på veckan! 
 
Dags för förskolan! Ha en fin dag.
 
Kram.
// Härliga vårtecken, eller hur? <3 //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons