Födelsedag och 9 kalastips. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Födelsedag och 9 kalastips.

God morgon på er!
 
Det är ju verkligen så, att under helgerna så kan det lätt bli lite färre inlägg än vad det blir under veckodagarna. Den här helgen har det bara skrikit kalas från höger och vänster vilket har gjort att födelsedagsbarnen fått stå i fokus och tangenterna har vilat. Och det är ju helt okej det också, för vilken helg vi har haft! :) 
 
I lördags var vi på kalas hos Emmas Lucas som fyllde 4. Han var verkligen i extas när han möttes av kompisar, paket och supergod mat. Emma har i sin blogg listat 9 tips för er som ska ha barnkalas. Lucas var verkligen superbra planerat så jag rekommenderar er verkligen att se hur hon tänkte :)
 
Igår fyllde min älskade mamma år. Vi firade henne med tårta hos mormor och sjöng ja må hon leva tills vi blev alldeles hesa. När vi kom hem lekte jag och tjejerna en stund innan pappan i familjen klev innanför dörren med mat. Då var vi bra hungriga! 
Resten av kvällen blev det mys och Julia la sig 1 timme senare än hon brukar – men inte vaknade hon senare för det, haha. Nej, 6:45 viskade hon ‘pappa, mamma’ från sängen så det var bara att stiga upp. Fredrick, som annars är en riktig nattuggla och som gärna sover lite extra länge på morgonen, har verkligen ställt om sig helt och har inte gnällt en enda gång på att han tycker Julia är uppe tidigt. Tvärtom så hör jag att de sätter igång att leka med en gång och jag får lite extra vila – skönt :)
 
Vi har precis försökt planera dagen, men jag vette sjutton vad vi ska hitta på. Grillning i skogen kanske? Vädret är ju faktiskt ändå helt okej och barnen vill nog gärna komma ut och leka bland kottar och stenar :)
 
Hoppas ni får en underbar dag! 
 
Kram.

// Grattis till min fina mamma på din 57-årsdag. Som jag älskar dig! <3 //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons