6 saker jag vill göra. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

6 saker jag vill göra.

 1. Färga om mitt hår. Den lila färgen har verkligen gått ur helt och påminner om någon lila-grå-dassig färg som det måste rådas bot på. Jag hade velat bli blond igen, men vill inte heller färga mer nu innan förlossningen. Vilken färg tycker ni jag borde ha?
 2. Tatuera mig. Jag är ju rätt knäpp när det kommer till den här grejen, för jag vill tatuera mig bara för att känna hur det känns – och för att kunna säga till Fredrick att det är värre att föda barn, haha. Någon som har tatuerat sig och fött barn? Vilket kändes mest?
 3. Ha semester. Okej, jag är mammaledig – men jag längtar verkligen tills vi sätter oss i bilen och rör oss ner mot Italien. Här har ni förresten 9 tips om ni ska resa med barn :)
 4. Köpa ny kamera. Jag har verkligen en superbra kamera, men något nytt är ju aldrig fel. Den jag har idag är en Sony a6000 och är en kompakt systemkamera. Jag är dock sugen på en större variant – varför vet jag inte. Några tips? Jag kanske bara ska köpa ett nytt objektiv utöver de 2 jag har? Eller gå en fotokurs? Haha.
 5. Anställa hemstäd. Jag kommer göra detta, men det krävs lite övertalning när det kommer till Fredrick. I Göteborg vet jag att det finns många bra företag att anlita och det hade varit himla skönt när man har 2 och kommer ha 3 barn inom en snar framtid – förstår ni hur mycket tid jag kan spara?! 
 6. Börja träna igen. Jag saknar träningen så. himla. mycket. Bli inte förvånade om jag är ute i löpspåret redan på väg hem från förlossningen.
Har ni något ni vill göra just nu?
 
Kram.
// Visst blir man glad av färgen på de här vackra tulpanerna? <3 //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Johanna

  Ja, tatuera sig är väl ingen trevlig upplevelse. Som att skäras med kniv och brännas samtidigt. Men det är en fis i rymden i jämförelse.
  Crosstrainern är flåsig den med, men man får ju inte naturupplevelsen.

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Haha, ja – det måste det väl vara?! Ingen människa som ska ur tatueringen iallafall! Haha. Crosstrainern är sant – men som du säger så kan det ju bli lite monotont när man inte får se något swisha förbi en. Hur tränar du? :)
   Kram <3

 2. Susana

  Du är rolig hehe, föda barn gör tusen gånger ondare än å gadda sig 😁 Efter en stund tycker jag känslan när man tatuerar sig är skön, de bränner typ :)

 3. Johanna

  Att tatuera sig och föda barn är inte ens på samma skala.
  Varför tränar du inte nu om du saknat det? Du verkar ju va rätt fit for fight så styrketräning och konditionsmaskiner borde ju funka fint. Eller är det just löpningen du saknar?

 4. Anonym

  Hejsan! Går inte att jämföra, har fött tre barn o blivit tatuerad, att tatuera sig är som en mild sommarbris jämfört med att föda barn :-)
  Maria i Skåne

 5. Nina

  Haha förlåt men jämförelsen att tatuera sig och föda barn fick mig att skratta rakt ut! ;)
  Jag har spenderat mer än 15 timmar under nålen och har gaddat mig vid alla de värsta ställena (revben, ankel och knäskål). Det är ingenting jämfört med att föda barn ;)

Annons