Fredagsdejt deluxe. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fredagsdejt deluxe.

God morgon fina.
 
Först och främst: Grattis till min fantastiska mamma som idag fyller hela 57 år (att jag avslöjar det kommer jag få sota för, haha)! Tjohoo! Grattis på födelsedagen! 
Tänk vad allt denna kvinna har gjort för mig. Hon är så otrolig på många, många sätt och världens bästa mamma, dotter och mormor för mig, min syster, mormor, Elise och Julia. <3
 
Hoppas ni mår bra. Idag väntar en dag tillsammans med mamma och därför blir det ett kort inlägg nu på morgonen och lite bilder från när jag och Fredrick fredagsdejtade i förrgår. Vi åt lunch på Bellora här på avenyn. Jag åt entrecote och Fredrick tog en otroligt god pizza – såå god mat! Ni måste testa det när ni har chansen :) 
 
Som sagt: en dag fylld med mammakärlek <3 
Ha nu en underbar dag. Det är ni värda.
 
Kram.
// Lite tråkiga mobilbilder, men bättre än inget hoppas jag :) <3 //
 
 
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons