God morgon! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

God morgon!

God morgon! 
 
Löööördag. Åh, finns det någon härligare dag egentligen? Många är lediga och den där frukosten blir oftast så mycket längre än många andra dagar. Underbart. Trots att jag är hemma varenda dag under veckorna så blir det ändå lite speciellt när hela familjen sitter samlad under helgerna. 
Vi har precis ätit långfrukost med ägg, rostade smörgåsar, smoothies och kaffe. Mmm. 
 
Idag skulle vi varit på kalas hos Emma egentligen, men Julia fortsätter leverera snor och rinnande näsa så det blir inget med det. Emma skrev dock själv att jag och Elise (som äntligen blivit friska!) kunde komma förbi iallafall om vi ville så det är inte omöjligt om det blir en liten sväng förbi dem för att fira Lucas trots allt :) 
Vad ska ni göra idag?
 
Dags att bädda sängarna här hemma och sätta igång diskmaskinen. 
Hoppas ni får en fantastisk lördag.
 
Kram.
// En lugn och mysig morgon. <3 //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Ulla

  Vad är det för märke och modell på din laptop? Jag är i färd med att köpa en nu när min desktop sjunger på sista versen och behöver lite tips och rekommendationer. Tack på förhand.

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Jag har en MacBook Air 13” och jag skulle aldrig kunna rekommendera någon annan dator. Från att ha haft en PC så var jag väldigt skeptisk till att byta till Mac överhuvudtaget, men det är det bästa jag någonsin gjort. Den är underbar! :) Kram <3

Annons