Ett stycke fredagstaggat barn. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ett stycke fredagstaggat barn.

God morgon härliga ni! 
 
Fredag, klapp klapp klapp! Här hemma springer Elise runt och ropar “fjeeedaaag!” följt av 3 trumliknande ljud, haha. När hon gjort detta avslutar hon med två tummar rätt upp i luften och sen “pejfekt!” – det har hon fått från sin pappa och söt är hon.
Någon mer som är lika fredagstaggad som henne?
 
Igår träffade jag och Julia mamma för god mat och en himla massa snack. Vi har inte hunnit ses på länge så det var kul att försöka prata ikapp allting på minsta möjliga tid. Julia försökte säga sitt och charmade våra bordskamrater under tiden hon knaprade i sig det nya favoritsnackset: oliver. 
Efteråt åkte vi och hämtade upp Elise på förskolan för att sedan brumma vidare hem, möta upp pappa och ta en promenad på stan, till affären och sedan avsluta dagen med thaimat och finbesök av Fredricks kompis. 
Det var extra skönt att slänga sig i soffan igår kväll vill jag lova! :)
 
Idag är det jobb för min del, men sen har vi inte mycket mer planerat. Elise är ju ledig från förskolan så vi ska nog försöka ta oss ut och rasta de här små trollen. 
Vad ska ni göra? :) 
 
Hoppas ni får en fin fredag.
 
Kram.

// Gårdagens mys med mamma. <3 //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons