Två nyheter från Skip Hop. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Två nyheter från Skip Hop.

Hej på er! 
 
Jag tänkte visa er två färska nyheter som Skip Hop tagit fram i sin populära zoo-kollektion. Vi har själva en ryggsäck och en vattenflaska från samma kollektion och jag tycker verkligen de är superhärliga med sina starka färger och roliga utseenden :)
 
 
Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York. Ellen Diamant som är en prisbelönt designer skapade Skip Hop’s första produkt i början av 2000-talet; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina skötväskor med snygg design och smart funktion. I det breda sortimentet finns även babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat.
 
Produkterna från Zoo-kollektionen är designade för barn så att de ska vara enkla att använda.
Nyheterna är följande:
 
Zoo Sportflaska i slagtåligt rostfritt stål har ett greppvänligt silikonskydd som inte kyler ner barnets händer. Flaskan har ett inbyggt sugrör, en praktisk rem att hålla i och ett pop-up-lock för hygienisk användning. 
Rek. priset är 249:-
 
 
 
Zoo Träningsmugg
Zoo Träningsmugg mugg hjälper ditt barn under övergången från pipmugg till mugg.
Muggen har en fyrkantig botten som hindrar muggen från att rulla iväg. Två olika inställningar gör det enkelt att anpassa vattenflödet så att ditt barn inte sätter i halsen. Locket går att stänga helt vilket gör muggen perfekt att ha med på resande fot. När barnet har lärt sig dricka själv kan locket skruvas av och muggen användas som en helt vanlig mugg
Rek. priset är 149:-
 
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons