Sjukstugan fortsätter. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sjukstugan fortsätter.

God morgon.
 
Har ni sovit gott? Jag drömde en sån fruktansvärd mardröm inatt och vaknade av att någon knackade på dörren. Trodde jag iallafall. Knackningen jag hörde var till grannen 03:20 inatt. Snacka om lyhört eller bra hörsel, haha. 
 
Jag sitter här och surplar i mig kaffe. Det känns skönt med söndag, även om näsorna här rinner ikapp. Det ska bli skönt med en ny vecka och jag känner på mig att den här kommer bli något extra speciellt. 
 
Igår var det barnens dag här i Göteborg och det kryllade av folk på gatorna. Vi tog oss ut med en kaffe i solen innan vi gick tillbaka in och slängde oss på soffan. Då var jag helt slut. Att vara sjuk passar inte mig image, haha. Skämt å sido, men jag gillar att kunna vara alert och på språng – något jag är långt ifrån just nu.
 
Vad gör ni denna söndag?
 
Kram.
// Vårtecken! //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons