Hemmaträning & träningstillbehör. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hemmaträning & träningstillbehör.

I samarbete med 24.se.
 
God kväll. 
 
Sitter ni och myser? Här i Göteborg har det snöat hela eftermiddagen och det verkar bara fortsätta att trilla ner små vita flingor utanför fönstret. Jag älskar snö och njuter mest av att inte behöva gå ut :)
 
Den här kylan får mig att tänka så mycket på löpning. Jag vill ut i den här kalla luften, andas in kylan och ta mig fram med eller utan broddar på gatorna. Jag vill komma in i värmen, kall och svettig för att sedan ställa mig i en varm dusch och känna låren sticka. Jag vill träna. 
Imorse satt Fredrick och jag och Facetimeade med min syster. Samtalet ballade ur och vi började istället flexa våra muskler. Eller, Fredrick och Louise flexade deras – jag har inte mycket att bidra med these days, haha. 
Nu under de senaste veckorna har jag längtat helt otroligt mycket efter att få använda kroppen igen – till mer än att bära ett barn menar jag då. Jag vill bygga upp musklerna igen och få den där kolossala träningsvärken som är så härlig.
 
Efter de här 7-9 veckorna som är kvar så har vi därför planerat att köpa hem träningstillbehör. Vi har ju en träningscykel och en yogamatta, men där tar det stopp. När jag har tränat hemma så har jag använt mig av kroppsstyrka och utan tillbehör, men jag känner att jag behöver ett hemmagym för att kunna utvecklas så mycket som jag vill. Jag vet att det kommer bli lite svårare att ta mig till gymmet när man har 3 småbarn och jag trivs ärligt talat rätt bra med att hoppa runt här hemma i vardagsrummet. Vad grannarna tycker vågar jag inte fråga, haha. 
 
24.se har ett enormt utbud på bra träningsprodukter som jag tycker är väldigt prisvärda. Här nedan listar jag mina favoriter och vad jag vill ha till vårt hemmagym. Löpmaskin står även på önskelistan, men så var det ju det där med plats, haha .. 
 
Tränar du hemma? Vill du träna hemma? Eller föredrar du att kila iväg till gymmet eller ut i naturen? 
 
Kram.
Stepmaskin // Foam Roller // Gymboll 
Kettlebells // Balansplatta 
Medicinboll // Stepbräda // Gummiband // Hantlar
 
I samarbete med 24.se
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Malin

  Jag älskar att dansa, så då gäller det att ha mycket plats hemma så att man verkligen kan göra det ordentligt :) Gillar även gym för det känns som att man tar i mer där än hemma, och det blir mer seriöst och mer fokus på träning då man är där! Trots att jag har både yogamatta, träningscykel och hantlar så blir det ingen direkt hemmaträning. Kan ju i och för sig bero på att jag inte gillar att cykla samt graviditeten också! :)

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Hahaha, jag har så kassa moves så jag blir avis på dig! Jag håller med dig där med att man kan ta i mer på gymmet, men jag har blivit mer disciplinerad för varje pass jag kört här hemma. Känslan efteråt är ju så härlig! :) Kram <3

Annons