Kärlek i systerdos. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kärlek i systerdos.

Hej onsdag! 
 
Lill-lördag idag. Visst blir det en bra dag? 
Igår fick jag en systerdos i mängder när jag – utan barn – mötte henne för lunch och shopping på Frölunda. Vi satt och pratade i vad som kändes som timmar, köpte födelsedagspresent till hennes kille och sedan tog vi en kaffe på språng på det. Jag köpte 2 tshirts och 1 tröja till Fredrick – varav allt får bytas, haha. Fail som man säger. Det har blivit svårt att köpa kläder till andra – tycker ni inte?! Storlekarna är mysko och det ska vara tight här och löst där. Nåja, det är ju bara till att gå tillbaka :) Till tjejerna köpte jag lite mer Duplolego – en stor favorit här hemma. På något lustigt sätt har bitarna en tendens att försvinna så det behövs lite påfyllning då och då. 
Tack för en fin dag världens bästa syster. 
 
Vi har fortfarande lite saker som ska slängas här hemma så det kanske får bli dagens planer. 
Vad ska ni göra?
 
Lill-lördag – nu kör vi! 
 
Kram. 
// Fin-fina syster. <3 //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons