Trends hos Jollyroom. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Trends hos Jollyroom.

Hej på er!
 
När jag började blogga gjorde jag det mest som ett tidsfördriv – något att dryga ut mina långa mammadagar med. Efter en väldigt kort tid insåg jag hur mycket jag älskade det och hur jag inte kunde låta bli att kika in här för att skriva av mig, kolla statistiken eller för att svara på era fantastiska kommentarer. 
Tänk om jag den där första dagen – när jag knappade in Göteborgsmamman som användarnamn – skulle veta hur mycket både ni och bloggen betyder för mig idag. 
 
Jag har fått chansen att göra många samarbeten, testa produkter, gå på event och träffa vänner som jag kanske aldrig skulle fått möta annat. Jag har fått hålla i tävlingar för att visa er uppskattning och jag har tagit bilder högt och lågt som blir härliga minnen för både Elise, Julia och kommande lillasyster i framtiden. 
 
Igår kväll hittade jag min recension av vår ZAZU Sam Sömntränare som jag skrev om häromdagen – inne på Jollyrooms kategorisida Trends. Jollyroom har nordens största utbud av produkter för barnfamiljer och fortsätter växa för var dag. Att just jag fått möjlighet att samarbeta med detta företag är för mig enormt och tillsammans med Amvina, Testagram, Cloetta och Libero så utgör de mina närmsta samarbetspartners. 
 
Jag bloggar bara för min egen skull och kommer alltid att göra, därför känns det extra viktigt för mig att samarbeta med företag som jag kan stå för och skriva om produkter/tjänster som jag tycker är bra. Annars kan det kvitta – jag vill att ni ska kunna lita på vad jag skriver och att ni då även kan överväga att själva köpa en produkt om ni skulle vilja/behöva. 
 
Vill ni läsa om min recension eller någon annan artikel på Trends eller så hittar ni denna katergorin här :)
 
Kram på er världens bästa och tack för allt.
// Kika gärna in på Jollyroom och deras Trends-hörna :) //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons