I barnrummet: vårt babynest. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

I barnrummet: vårt babynest.

I samarbete med Jollyroom.
 
Hej på er! 
 
Babynestet vi hade till både Julia och Elise fick vi av ett par kompisar – visst är det härligt när saker kan gå i arv? De barnsaker vi har nu kommer absolut ges vidare till de som behöver dem. Kommer ni ihåg när jag skänkte bort barnkläderna som vi inte använde? Kanske en favorit i repris fast på leksaker också så småningom? :) 
 
Men efter 2 barn har det här babynestet verkligen gjort sitt och det var dags för ett nytt. Jag tycker den där gammelrosa färgen är så himla fin och kunde inte låta bli att beställa en likadan. Vår förra var något mörkare i färgen och trots alla kräkningar, genomkiss osv så lyckades den hålla sig fin väldigt länge. Det är ju så himla skönt när man kan dra av skyddet och bara slänga in det i tvätten :) 
 
Det här babynestet kommer från Jollyroom och finns även i grått
 
Kram.
// Det här babynestet kommer bebisen ha. Finns även i grått! //
 
I samarbete med Jollyroom.
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons