Bajshistorien. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bajshistorien.

Good morning superstars! 
 
Hoppas ni mår fint. Jag vet inte hur jag lyckades, men jag lyckades koka över gröten så det stod härliga till på spisen precis och i en lukt av bränt har vi nu iallafall fått i oss det som fanns kvar. Men jämfört med igår så är det ingenting i otursväg. 
 
Jag och tjejerna åkte iväg till mormor för att möta upp mamma och hundarna. Efter en stund var det dags för mormor att sova och vi bestämde oss därför för att gå ut på lekplatsen på baksidan. Sagt och gjort, men efter 10 minuter som max så ser jag att Julia fått jord på sina byxor. Trodde jag. Det var ju såklart inte jord utan KATTBAJS och jag började febrilt leta efter våtservetter i väskan. De var glömda – såklart. När glömde jag våtservetter senast? Jag tror aldrig det hänt utan istället brukar det komma med dubbla paket varenda gång. Men idag, ja, då var de glömda. 
Och extrabyxor? Nej, för när barnen blivit såhär stora så har jag slutat ta med sånt på utflykter. De har liksom aldrig behövts. 
Så där stod jag. Utan våtservetter och utan nya byxor. Skorna och byxorna var täcka av denna ‘lera’ så det var bara till att ta av allting, sätta på hög värme i bilen och åka hemåt. 
Fredrick mötte oss på gatan och vi bytte rent mot bajs innan vi bestämde oss för att möta upp mamma igen. Den här gången dock på Frölunda Torg och inomhus eftersom det börjat regna.
 
Så att! Den här dagen kan bara bli bättre, eller hur? Men man ska aldrig säga för mycket … :)
 
Kram till er och ha en fantastisk söndag! 

// Dessa syskon alltså <3 //
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons