Fredagstävling! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fredagstävling!

I samarbete med Libero.
 
God morgon fina läsare.
 
Fina läsare? Ja, ni är ju fina på alla sätt och vis, men det känns som om jag skulle vilja kalla er något annat. Något mer personligt. Ni sitter ju där och det känns som om ni vet så mycket om mig, men jag vill veta mer om er! 
Så vad sägs om det här:
Ni lämnar en kommentar om hur ni hittade hit och lite kort (eller långt) om er själva. Av er som kommenterar lottar jag ut två stycken som får varsin värdecheck på ett paket Libero-blöjor. En liten tävling såhär en fredag! :) 
Så kommentera på! Jag drar två vinnare på söndag 5/3 kl 12. 
 
Igår kom Fredrick hem och jag var alldeles varm i kroppen igår när han fanns bredvid oss här hemma under kvällen. 
Det finaste var när vi var på flygplatsen och Elise fick syn på honom; hon sprang fram med sin ryggsäck på ryggen och ropade efter honom. Då trängde några tårar fram. Elise var nämligen den sista jag trodde skulle göra det – hon är väldigt reserverad på så sätt att man gärna får komma fram till henne först, men lyckan igår kommer jag leva på länge.
 
Idag är det cykelmässa och jag har inte riktigt bestämt mig för om vi ska gå med Fredrick eller inte. Annars hittar jag och tjejerna på något annat :) 
Vad ska ni göra? 
 
Kram. 

// Tävla om en blöjpaket genom att lämna en kommentar om dig själv :) //
 
I samarbete med Libero. 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Anonym

  Hej! Hittade din blogg via Instagram när jag väntade min dotter. Sökte på mammakonton och då kom du upp 😃 du har en väldigt trevlig blogg, blir alltid glad när jag tittar in här Kram

 2. Malin

  Oj jag kommer knappt ihåg… Genom en länk/kommentar på någon annan blogg tror jag, eller kan det ha varit via något som publicerades på blogg.se? Jag fastnade iaf för bloggen då vi är ganska nära vad gäller BF, så det är kul att läsa! :) Jag väntar som sagt själv barn, det första för vår del. Annars pluggar jag på universitetet och drömmer om att börja jobba efter 5 års studier :)

 3. JennyJenny.se

  Minns inte hur jag hittade hit först men en bekant nämnde din blogg då vi har barn på samma förskola och då "hittade jag tillbaka" till den. Jag har två barn, storebror är 2,5 år och lillasyster 10 månader.
  Är just nu föräldraledig men annars är jag utbildad socionom :)

 4. Jenny

  Jag hittade hit då jag väntade mina tvillingar 2015 och jag sökte på mammabloggar. Skiljer bara några dagar på mina barn och din minsta tjej vilket är superkul! :D Bor i Gävle och är fortfarande hemma och mammaledig men har en utbildning som fastighetsmäklare. Älskar din blogg & hur positiv du är till allt ☺

 5. Anonym

  Jag tror jag googlade göteborgsbloggar så hittade jag dig! Var gravid då och lite trött på modebloggarna som bodde i Sthlm 🙈 Så en mammablogg i Gbg var ju perfekt!

  Jag bor också här ned min sambo o vår son Edwin som fyller 1 år nästa vecka! Snart börjar jag jobba igen och samtidigt med jobb kommer jag arbeta med ett projekt som handlar om hur man tar hand om barn efter att en förälder dött i självmord. Ett ämne jag brinner mycket för då min mamma tog livet av sig. (Vet du tex att socialstyrelsen inte har NÅGRA riktlinjer för hur man tar hand om ett barn i en sådan situation!?)

  Annars älskar jag mat, ha ett socialt liv och min familj såklart 😍😍😍

 6. Frida

  Hittade din blogg via Google tror jag. 🤔 Eller om det var via en annan blogg. Jag heter Frida bor utanför Kungälv med min familj. Jobbar som förskollärare när jag inte är mammaledig som jag är nu åt min lilla tjej. Kommer ifrån Småland ifrån en börja.

Annons