Tjejernas myshörna. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tjejernas myshörna.

I samarbete med Jollyroom.
 
Åh, vilken härlig respons jag fick på barnens fåtöljhörna förra veckan! Jag är fullkomligt förälskad i den själv och fixar iordning här hemma hela tiden känns det som – för att få fler såna här platser för dem.
Ni är många som frågat efter fåtöljerna och de kommer alltså från Jollyroom och bordslampan likaså. Förvaringslådorna som lampan står på kommer från Amvina och det gör även flaggspelet. Fuskpläden på golvet hittar ni på IKEA :) 
 
Ni får gärna länka till era egna myshörnor om ni vill – det är bara roligt och kul att se hur ni själva har det. 
 
Kram.
// Den här fina hörnan är absolut den jag är mest nöjd med i deras rum just nu. Så fint! //
 
I samarbete med Jollyroom. 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons