Dagens lista. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens lista.

God morgon! 
 
Dagens humör: Glad, men trött. Jag var dock en riktig surtant igår och grät åt precis allt – inte så likt mig. Jag skäms riktigt idag.
Dagens barn: Högljudda. HUR kan två små killingar överösta mig OCH Fredrick?
Dagens väder: Från att ha varit strålande sol igår så är det idag rätt mörkt och disigt. Riktigt vinterväder fast utan snö :) 
Dagens skämskudde: Jag ser, läser och tar tiill mig ALLA era kommentarer och godkänner dem så alla andra kan se dem – men den här veckan har jag varit dålig på att svara snabbt och även om svaren kommer så vill jag att ni ska få feedback direkt. Ska bättra mig – jag lovar! Ni är fantastiska och ska ha miljoner tack till att ni är så himla fina! <3 <3
Dagens att-göra: Jag har lite jobb att fixa med på morgonen innan jag kilar iväg för att jobba i hela 9 timmar. Haha, det är galet hur snabbt man kommer ur de där 9-timmarsskiften och hur motiga de kan kännas nu när man har man och barn hemma att längta hem till. 
Dagens skiftning: Eftersom jag ska jobba så lämnade Fredrick på förskolan idag. Det brukar vara min uppgift eftersom jag tycker om det så mycket, men idag fick han träffa de andra föräldrarna och prata skit :) 
Dagens längtan: Att få komma hem ikväll och slänga mig på soffan bredvid min älskade fästman och pussas med Elise och en sovande Julia.
Dagens matlåda: Chili con carne med pasta. Mums! 
 
Vad har ni för planer idag? :) 
 
Kram.
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons